McCabes Rideudstyr

 

 

McCabes Rideudstyr består af både en stor Fysisk Butik samt webshoppen mccabes.dk. Lokationen er på Brædstrup Ridecenter men på trods af det, er butikken ret stor og med et usædvanligt stort udvalg og lager. Butikken åbnede i 2009 men med et ret begrænset sortiment. De senere har år er butikken dog vokset med stor hast og de har øget deres sortiment væsentligt og i dag fører de langt de fleste efterspurgte mærker og har et enormt stort lager af varer. For nogle år siden åbende de så mccabes.dk og i dag sender de varer ud til hele Danmark. Desuden handler adskillige udenlandske kunder hos mccabes.dk grundet det store udvalg og lager.

 

Nye kunders oplevelse af Butikken er altid at de er overraskede over butikkens udvalg og McCabes har igennem disse år har stor tilgang af nye kunder på opfordring af andre tilfredse kunder.

 

McCabes Rideudstyr har ligeledes fine anmeldelser fra kunder bl.a. på Google business og bliver altid meget glade for at der er tilfredse kunder, som bruger tid på at skrive disse anbefalinger.

 

McCabes Rideudstyr samt mccabes.dk drives og ejes af søstrene Jonna McCabe og Lone Beck-Hansen. Måske vil du opdage at butikken i nogen sammenhænge bliver omtalt som Mccabes Tack & Feed. Dette skyldes at det er butikkens officielle navn og det navn vi er registrerede som, eksempelvis ved Told og Skat. Vi har i daglig tale valgt at kalde butikken Mccabes Rideudstyr eftersom at mange kunder ikke forbandt det officielle navn med rideudstyr. Personerne bag McCabes Rideudstyr:


Jonna McCabe er proffesionel træner i de fleste westerndisipliner. Jonna har tidligere redet Dressur også Proffesionelt men er i dag Western rytter og underviser.
-Den ene medejer af McCabe's Rideudstyr
-Jonna har været Proffesionel heste træner i USA i 9 år samt i Danmark de seneste 19 år
-Senest har hun redet WM i Kentucky i 2010 på den legendariske Starbuck Sidekick
-Hun formidler køb af kvalitets heste fra USA
-Underviser i western ridning på alle niveauer
-Meget stor viden omkring sadler og sadelprøvning, Bid, div. foderprodukter samt tilskud og pleje produkter.
 

Lone Beck-Hansen møder du både i butikken og i telefonen.
- Den anden Medejer af McCabe's Rideudstyr
- Været udstationeret til Pakistan i 3 år sammen med sin familie. 
- Bestyrelses medlem i Brædstrup rideklub
- Ejer landejendom tæt på, hvor både Jonna og Lone's avlhopper og føl opholder sig
- Lone er i butikken de fleste dag i ugen men arbejder i stigende grad med webshoppen samt PR, hvilket betyder at hun nogel gange ikke er at finde i selve butikken.
-Lone er selv rytter men rider ikke så ofte mere og hendes berøring med heste er primært med avlshopperne og føl. 
 


Denne web shop drives af virksomheden:
 
McCabes Tack and Feed I/S (McCabes Rideudstyr)
Ny Tønning Vej 3
8740 Brædstrup
Denmark
 


E-mail adresse: info@mccabes.dk
Telefonnummer: + 45 72 17 08 70
CVR nr. 30139542