Fortrydelses ret, prisfejl og returnering af varer

Priser

McCabes tager generelt forbehold for fejl i produktbeskrivelserne på varerne og åbenlyst fejlprismærkede varer hvor varerne er væsentligt lavere end en anden tilsvarende vare.

Ombytninger
Fra du har modtaget din vare fra McCabes har du 14 dage til at beslutte, om du vil beholde varen.
McCabes garanterer din returnering af varer, hvis de er i samme stand ved returnering som ved levering fra McCabes. Det betyder, at varerne ikke må være vaskede, ændrede, brugte og at alle pris- og varemærker stadig sidder på. Desuden skal varen sendes tilbage i originale embalage som du modtog varen i.
Varen skal altid returneres direkte til:
McCabe's Rideudstyr
Ny Tønningvej 3
8740 Brædstrup
 
Refunderinger
På varer der er købt på www.mccabes.dk og som returneres, vil beløbet blive refunderet inden 14 dage og via bankoverførsel til din konto (kontonummer skal oplyses ved returnering).
Reklamation – er der noget galt med varen
Når du handler på www.mccabes.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Send en mail til info@mccabes med beskrivelse af fejlen og send, om muligt, gerne billeder med og afvent svar. Vi svarer indenfor 48 timer.
Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler at du reklamerer så hurtigt som muligt. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger til at sende varen retur til os.
Vi har brug for følgende information når du sender varen til os. Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Fragt og fragtomkostninger
Alle ordrer foretaget på www.mccabes.dk pålægges fragt på 55 kr., uanset hvor meget ordren vejer. Der pålægges ikke flere fragtomkostninger, hvis Westcomb vælger at levere din ordre i flere på hinanden følgende leveringer.
Bestiller du varer for over 500 kr betaler McCabes fragten.
Al fragt fra McCabes foregår via GLS.