Åbningstider butik

Mandag: Lukket
Tirsdag 10.00 - 17.00
Onsdag 10.00 - 17.00
Torsdag 10.00 - 17.00
Fredag 10.00 - 17.00
Lørdag 10.00 - 13.00
Søndag Lukket

 

Som Webkunde kan du måske undre dig over at vi har åbningstider. Dette skyldes vores Fysiske Butik og åbningstiderne er primært gældende der.

Som Webkunde betyder åbningtiderne kun noget i form af vores Kundeservice hvis du forsøger at kontakte os pr telefon eller E-mail. Såfremt du har et spørgmål udenfor vores åbningtider, kan vi anbefale at skrive en besked på Facebook. Vi tilstræber os at svare relativt hurtigt.

 

Vedr. Espedition af webordre så pakker vi som regel de ordre der er kommet i løbet af weekenden mandag morgen og i den tid vi pakker tager vi selvfølgelig vores service telefon. Såfremt det ikke lykkes at træffe os kan du lægge en besked på telefonsvaren og vi ringer dig op Tirsdag, i løbet af dagen, eller naturligvis kan du sende en besked på Facebook.

 

Såfremt du ringer forgæves indenfor vores åbningstid, ringer vi altid tilbage. Vi er af og til kun en person i butikken til både fysiske kunder og Service telefonen. Derfor kan vi være midt i en ekspedition men ringer så snart det er muligt. Du må selvfølgelig gerne selv prøve at ringe op igen når det lige passer i dit egen program for dagen eller læg en besked om hvornår du bedst træffes.

 

Ved særlige lejligheder har vi ofte udvidede åbningstider. Disse slår vi op på Facebook. Typisk vil det være til Jul, Black Friday eller i forbindelse med vores Fødselsdag vi hvert år fejrer i Maj måned.